Cupcakes & Sweets

R & P Cake Pops.

De nieuwe trend in traktaties is cakepops. Leuke cakebolletjes op een stokje gedecoreerd in welk thema u ook maar wilt, voorzien van chocolade of icing. Leuk als een traktatie bij de verjaardag van uw kind op school.

R&P Geboorte cupcake.

De geboorte van een baby is altijd iets specials en daar mag dan ook wel iets anders tegenover staan dan beschuit met muisjes. Wij ontwerpen geboorte cupcakes naar uw wensen : een vanille of chocolade cupcake met een ontwerp in roze of blauw naar keuze. Daarbij kan ook nog een leuke kleine taart met de naam van uw jongste aanwinst geleverd worden.

Hartige Cupcake.

Naast het uitgebreide assortiment aan zoete cupcakes hebben wij ook hartige cupcakes. Altijd lekker bij de lunch, high-tea of gewoon eens iets anders bij de borrel! Uiteraard zijn er meerdere smaken en decoraties mogelijk.

Funny Cupcake

Een verjaardagsfeestje of op zoek naar een leuke traktatie ? Met onze funny cupcakes weet u zeker dat uw feest hoe dan ook geslaagd zal zijn. Vraag gewoon naar de mogelijkheden.  

Bedrijfs Cupcake

Wilt u iets aparts en origineels doen voor de bedrijfsborrel of feest, dan kunnen wij in stijl uw cupcakes verzorgen, eventueel voorzien van een chocolade schildje met bedrijfslogo. Dit maakt het geheel toch wel professioneel en kan ook bij grotere evenementen.  

Bruiloft Cupcake

Wilt u van een traditie af en eens iets anders? Misschien zijn dan onze trouw cupcakes iets voor u. Wij kunnen ze van een foto voor u namaken en ontwerpen. Ook kunnen wij een taartje leveren voor het grote aansnij moment. Vraag naar de mogelijkheden.

R & P Sweets.

Voor een mooie sweet table volledig in uw thema hebben wij uiteraard ook de mogelijkheden. We kunnen divers kleine zoetigheden leveren.

  • Mini Cupcakes
  • Mini Donuts
  • Donuts
  • Macarons
  • Koekjes
  • Chocolade aardbeien
X