Taarten

R & P Bruiloft taart. 

Wij ontwerpen bruidstaarten geheel naar de wensen van de klant. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken. Bijna alle combinaties van smaken zijn mogelijk als vulling. De decoratie kan bestaan uit simpel fondant of fondant met de smaak van marsepein. 
Ook suikerbloemen of echte bloemen zijn mogelijk. Het bestellen van een bruidstaart gaat bij ons altijd op afspraak,  omdat wij vinden dat een bruidstaart op de mooiste dag van jullie leven iets speciaals moet zijn. 
Daarvoor hebben wij ook een proeverij met een glaasje bubbels.

R & P Geboorte taart. 

De geboorte van een baby is altijd iets specials en een mooie geboorte taart hoort daar eigenlijk bij. Ook voor een baby shower taart of een gender reveal bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse voorbeelden maar kunnen natuurlijk ook een ontwerp voor u maken.
Wat een leuke optie kan zijn is dat u een kleine taart besteld in combinatie met leuke cupcakes in hetzelfde ontwerp als de taart.
Vraag gewoon naar de mogelijkheden.

R & P Verjaardags taart. 

Een verjaardag zonder taart is geen verjaardag toch ? Wij ontwerpen ook voor deze speciale dag een geweldige taart voor u. Bijna alles is mogelijk en niks is te gek. Voor elke leeftijd hebben wij wel een ontwerp zelfs een 18+ taart of een SARAH of ABRAHAM taart. We maken zowel slagroom als fondant taarten.

R & P Kinder taart. 

Kinderen hebben met hun verjaardag altijd wel een voorkeur welke taart ze graag zouden willen hebben !! Wij maken alle taarten die je maar kan verzinnen voor hun verjaardag. Van BUMBA tot PRINSESSEN, zelfs een CARS of FROZEN taart behoort tot de mogelijkheden, maar ook een taart met foto van de jarige is uiteraard ook te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

R & P Thema taart.

Deze taarten worden geheel ontworpen naar uw eigen wensen. De taarten worden in alle vormen gemaakt en zijn te decoreren met fondant of fondant met de smaak van marsepein, de vulling is zelf te bepalen. Eventueel kunnen wij voor bedrijven ook logo taarten maken. 

R & P Traditionele taart. 

Ook voor de traditionele taarten zoals appeltaart, slagroomtaarten, kersen mon-chou taart of petit fours kunt u bij ons terecht. Vraag gewoon naar de mogelijkheden ook als u een bijzondere vulling wilt hebben in uw taart.

X