Workshops

Speciale R & P Workshops

Een kinderfeestje op lokatie!! Vier het leukste maar vooral ook het hipste kinderfeestje ooit! Ieder kind gaat op dit feestje 4 of 6 cupcakes versieren. Ook kunnen we voor kinderen van wat oudere leeftijd een bol taartje versieren. Indien gewenst kunnen wij er een thema van maken (Piraat, Prinses, Disney etc.) Uiteraard wordt dit geheel begeleid door ons. Nadat de cupcakes klaar zijn worden deze mooi verpakt in een doosje om ze veilig mee naar huis te kunnen nemen. De jarige krijgt nog een extra verrassing. 

De kosten voor de workshop met 4 cupcakes versieren bedraagt € 22,50 euro per kind inclusief materiaal en een presentje voor de jarige.

De kosten voor de workshop met 6 cupcakes versieren bedraagt € 26,50 euro per kind inclusief materiaal en een presentje voor de jarige.

De kosten voor de workshop met bol taartje maken bedraagt € 32,50 euro per kind inclusief een presentje voor de jarige.

Het groepje bestaat minimaal uit 4 en maximaal uit 10 kinderen, indien meer kinderen graag van te voren even overleggen i.v.m. begeleiding. De duur is 2 tot 2,5 uur en eventueel nog uit te breiden met een snack moment bestaande uit een frietje met mayonaise en curry, een keuze uit frikandel, kroket, kipnuggets en een frisdrank. Extra kosten hiervan € 9,50 euro per kind.

Minimaal 1 van de ouders dient tijdens de workshop aanwezig zijn en mag GRATIS meedoen met de workshop. 

Informeer naar de mogelijkheden. 

Zelf Cupcakes maken

Wilt u graag zelf aan de slag met het maken van heerlijke cupcakes neem dan eens een kijkje in onze webshop. Naast een leuk starterspakket vindt u hier ook diverse ingrediënten en de leukste versieringen.

Boeken van de workshop

Bij onze workshops zijn het gebruik van alle materialen en ingrediënten voor de workshop inbegrepen. Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze workshops vinden in onze winkel/bakkerij plaats. Alle benodigde materialen worden door ons verzorgd. Een workshop is te boeken vanaf 4 tot een maximum van 10 personen. 

Boeken kunt u zowel telefonisch als via ons contactformulier 

X